KASKI

Watch video!

KASKI6.11.18

Musiikkitalo, Helsinki

KASKI is Nordic’s largest scaleup event which brings forth the most promicing mid-sized companies of Finland.

Yearly KASKI is dedicated to scaleups – mid-sized companies who have ambitious growth aims – who are becoming our path leaders in global expansion. Growth is an attitude which requires courageous goals and it functions as a motor for Finland’s economic growth.

Scaleups are driven by an OUTRAGEOUS PROMISE of what they will achieve in their ambitious path. Join our atmosphere of inspiration and conversation about how can this growth promise be tamed and what are the factors directing the most promising growth companies towards success and global markets.

×

Speakers

Mika Anttonen

Yrittäjä, ST1; Kasvuryhmän jäsen
1,4 miljardia vaihtavan ST1:sen perustaja Mika Anttonen on gamechanger, mies joka aikoo muuttaa maapallon tulevaisuutta. ST1:n miljoonahankkeet ovat ennennäkemättömiä ja niillä tähdätään oman kilpailukyvyn turvaamisen lisäksi yhteiseen hyvään. Anttonen tunnetaan kyvystään sietää epävarmuutta. ”Kyllä tähän menee useampi kymmenen miljoonaa euroa, mutta jos haluat muuttaa jotain, niin pitää investoida.”

Hanna Ristola

Toimitusjohtaja, Premix; Kasvuryhmän jäsen
Premix on Ristolan johdolla muuttumassa rajamäkeläisestä perheyhtiöstä aidosti globaaliksi yritykseksi, jonka tavoite on olla maailmaa muuttava toimija. Premix on maailman ensimmäinen sähköäjohtavia muoveja kehittävä yritys. Yritys on profiloitunut myös hyväksi työpaikaksi, jossa arvostetaan dynaamisuutta, intohimoa, arvostusta ja naurua. "Vuonna 2017 saavutimme 42 M€ liikevaihdon, jossa oli kasvua edelliseen vuoteen 41 %. Merkittävin muutos onkin tapahtunut organisaation suhtautumisessa kasvuun."

Chris Thür

Yrittäjä, Yousician
Nopean kasvun takonut ja musiikinopettelun mullistanut Yousician on saavuttanut Chris Thürin johdolla 50 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Yousician kasvoi nopeasti startupista globaaleja markkinoita valtaavien scaleuppien liigaan. Chris Thür peräänkuuluttaa erilaisuutta, mukautumista ja tulevaisuuden luomista itse. "Olemme hieman erilainen yhtiö, teemme asiat eri tavoin."

Mikko Kuitunen

Yrittäjä, Vincit; Kasvuryhmän jäsen
Parhaan työpaikan rakentamisesta tunnettu Mikko Kuitunen kuuluttaa Suomessa olevan valtavasti johtamispotentiaalia. Vincit on ohjelmistokehityksen asiantuntijayritys, jossa arvostetaan ihmisiä. "Kasvu itsessään on kehno tavoite. Vincit on pohjannut alusta asti oman menestyksensä siihen, että työntekijät ja asiakkaat ovat aina huomenna tyytyväisempiä kuin tänään. Kun siitä pidetään kiinni, on meille avautunut mahdollisuuksia hyödynnettäväksi."

Virpi Holmqvist

Toimitusjohtaja, Touhula; Kasvuryhmän jäsen
Virpi Holmqvistin johtama Touhula on kasvanut vain muutamassa vuodessa maan suurimmaksi yksityiseksi päiväkotiketjuksi. Kasvua haetaan paitsi kotimaasta, myös kansainvälisiltä markkinoilta. "Törkee lupauksemme on, että Touhulasta tulee Suomen halutuin päiväkoti, ja meistä otetaan oppia maailmalla."

Kai Kaasalainen

Toimitusjohtaja, Tamro; Kasvuryhmän jäsen
Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija ja palveluntarjoaja Tamro ei ole pysähtynyt vaan hankkinut jatkuvasti lisää aluevaltauksia. Rohkeat investoinnit ja automatisoinnin hyödyntäminen tehokkuuden tavoittelussa ovat Kai Kaasalaisen mukaan avaimia yrityksen tulevaan kasvuun. Kaasalaisen erityinen intohimon kohde hyvä ja vaikuttava johtajuus ja sen rakennuspalikoiden kasaaminen.

Miki Kuusi

Yrittäjä, Wolt
"Menestyäkseen tulee nähdä itsensä mailman huipulla". Suomen startup-ekosysteemin keskiössä pitkään vaikuttanut Miki Kuusi tuplasi ruoantilauspalvelunsa Woltin liikevaihdon viime vuonna. “Meillä on hyvä tilanne ja kova laajennusvaihe päällä. Kasvufirman rakentaminen on toki aina oma palapelinsä.”

Ilkka Kivimäki

Yrittäjä, sijoittaja; Kasvuryhmän hallituksen jäsen
Kasvuryhmän hallituksessakin toimiva Kivimäki vaikuttaa moniulotteisesti suomalaisessa bisnesmaailmassa. ”Maailma muuttuu. Vanhaa ei pidä jäädä suremaan, kun maailma muuttuu. Yrittäjä on ihminen, jolla on oma tulevaisuus käsissään. Hän pitää huolta itsestään ja ympärillään olevista.”

Kimmo Loippo

Toimitusjohtaja, Runtech Systems
Edes 20 vuotta johtajan kengissä ei hälvennä yrittäjähenkisyyttä ja halua innovoida. Kimmo Loipin perustaman paperiteollisuuden yrityksen Runtech Systemsin liikevaihto on kolminkertaistunut kolmessa vuodessa, ja yritys on vastikaa myyty amerikkalaiselle teollisuus- ja teknologiajätille Gardner Denverille vihdoin neljännellä ostotarjouksella. "Kasvu on ollut nopeampaa kuin mihin resurssimme ovat mahdollistaneet."

Paula Salastie

Toimitusjohtaja, Teknos; Kasvuryhmän jäsen
Salastien kasvu ja kansainvälistyminen lunastivat hänelle vuoden liikemies –palkinnon 2016. Hän on kertonut avoimesti aikeistaan kymmenkertaistaa maalivalmistaja Teknoksen liikevaihdon uransa aikana. “Olen sanonut kasvusta niin suuria lukuja, että osa on sanonut, että mieti vielä kertaalleen. Minä olen sitä mieltä, että se on mahdollista. Kasvu on vain seurausta sille, että myymme ja teemme uusia tuotteita, jotka ratkaisevat tämän hetken globaaleja ongelmia.”

Timo Saalasti

Kasvuryhmän hallituksen puheenjohtaja
Oman menestystarinansa Saalastin, bioenergiatuotteiden pioneerin, kasvattanut Timo Saalasti näkee, että on olemassa hyvää kasvua, ja huonoa kasvua. "Tarkoitus ei ole tehdä samaa nopeammin tai samaa enemmän, vaan Kasvuryhmässä tarkoitus on tehdä uusia asioita, ja uusiutua."

Vilja Hannula

Kasvuryhmän toimitusjohtaja
Vilja Hannula toimii Kasvukapteenina Kasvuryhmän toiminnalle. Vilja uskoo scaleuppien olevan se tarvittava moottori Suomen talouskasvun takana ja niiden kykyyn muuttaa yhdessä toisiaan ja markkinoita.

Videos

KASKI17 – Jarkko Veijalainen

Jarkko Veijalainen, 3 Step It: Case 3 Step IT - Palkitseminen ja osallistuva johtaminen

KASKI17 – Matti Alahuhta

Matti Alahuhta, DevCo: Draivi - mistä se syntyy?

KASKI17 – Valerie Keller

Valerie Keller, EY Beacon Institute: What if purpose + uncertainty = opportunity?

KASKI17 – Heikki Kyöstilä

Heikki Kyöstilä, Planmeca: Case Planmeca: R&D intohimona ja voimavarana

The world is changing with Outrageous Promice

Member companies of Kasvuryhmä have unionised to reach towards the next growth leap of Finland. The common goal consists of each member's own ambitious commitment - the Outrageous Promice. The combined new turnover is 12B€ and it isn't going to happen without bravely challenging your own business, transforming long-term and solving global issues.

Acts towards these growth promises have made scaleups experience shivers of excitement of what being in a highway to success feels like. In KASKI, founders and managers of growth companies share their stories.

“Growth is an attitude and it ultimately requires ambition and a new kind of passion for being an entrepreneur. That is what Outrageous Promice is like.”

What is Kasvuryhmä?

KASKI is the highlight of Kasvuryhmä's yearly calendar. Kasvuryhmä (the Growth Collective Finland) is founded in 2015 to bring together Finnish mid-sized companies in the pursuit of growth and has currently 189 scaleup -leaders and -owners as members. Founders of Kasvuryhmä include well-known names from the Finnish business world such as Mika Anttonen, Aaro Cantell, Matti Alahuhta and Ilkka Paananen. Member companies’ common goal is to double their summed revenue up to 21M euros by the year 2020.

Partners